Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

L’equip de "Libertad" inaugura el nou cicle Converses de l’Acadèmia amb Fundación AISGE

Dimecres 27 d’abril amb Clara Roquet, Maria Morera i Tono Folguera

En el marc del cicle Converses de l'Acadèmia, la Fundación AISGE i l'Acadèmia del Cinema Català recuperen enguany les tradicionals taules rodones al voltant de les pel·lícules premiades a l'anterior edició dels Premis Gaudí. Les sessions comptaran amb la participació de membres dels equips dels films (intèrprets, directors/res, productors/res, guionistes i directors/res de càsting) que reflexionaran al voltant d'aspectes com la preparació dels càstings, el primer contacte amb el guió o la feina conjunta amb direcció per a la construcció dels personatges, sempre des de la seva experiència personal i vinculada a la pel·lícula en qüestió.

La primera sessió serà al voltant del film Libertad, un dels títols amb més nominacions als XIV Premis Gaudí, entre elles a les dues categories femenines d’interpretació, guardonat amb el Gaudí a la Millor pel·lícula en llengua no catalana, al Millor guió i a la Millor protagonista femenina. La xerrada comptarà amb la participació de tots tres guardonats Clara Roquet, directora i guionista del film; l’actriu Maria Morera, i el productor Tono Folguera. La conversa estarà moderada per Sergi Mateu, vicepresident i delegat d'AISGE a Barcelona, i tindrà lloc el dimecres 27 d’abril a les 17:30h, al nou Espai Actua d'AISGE de Barcelona (C/ Còrsega 662). 

Aforament limitat amb inscripció prèvia a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat