Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Obrim les primeres comissions de treball de l'Acadèmia

Inscripcions obertes fins l’1 de setembre

L'Acadèmia del Cinema Català obre les primeres comissions de treball a les quals convida als seus socis i sòcies a participar. L'objectiu de les comissions és treballar en àmbits molt definits proposant accions concretes a la Junta. Les comissions tindran un caràcter consultiu i estaran formades per aquells acadèmics i acadèmiques que s'hi vulguin afegir, junt amb membres de la Junta i amb persones expertes en l'àmbit de treball que seran convidades a unir-s'hi. 

Les primeres comissions que s'obren són:

  • Comissió contra els abusos. Amb l'objectiu d'elaborar un decàleg de bones pràctiques i un protocol d'actuació per casos d'assetjament.
  • Comissió de memòria. Amb l'objectiu de proposar noms  per a les distincions honorífiques de i temes/objectius de les accions de recuperació de patrimoni cinematogràfic.
  • Comissió de recerca. Amb l'objectiu de crear sinèrgies Acadèmia - universitats per impulsar recerca en audiovisual català.
  • Comissió d'educació. Amb l'objectiu de preparar un pla de treball amb accions dirigides als organismes públics competents i activitats pròpies de l'Acadèmia que donin a l'educació audiovisual la rellevància que mereix a les aules. 

Aquells acadèmics i acadèmiques que vulguin formar part d'una d'aquestes comissions, han de comunicar-ho a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. abans del proper 1 de setembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat