Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Vota la millor pel·lícula del 2020 i guanya un any de cinema gratis 

S'obren les votacions pel Premi especial del públic a la millor pel·lícula. La guanyadora es donarà a conèixer a la Sala Mozart de Calella

Des d’avui, 10 de febrer a les 12h, i fins al 15 de març a la mateixa hora, es pot votar el Premi especial del públic a la millor pel·lícula del 2020 al web http://premidelpublic.premisgaudi.cat de l’Acadèmia del Cinema Català. Amb aquesta iniciativa, els Premis Gaudí es van obrir a la participació popular fa tres anys per reconèixer el paper protagonista que juga el públic en el cinema. 

La gala dels XIII Premis Gaudí serà enguany “una gala 100” en paraules del seu director, Enric Cambray: per les 100 sales que ha assolit el Cicle Gaudí, la xarxa de programació estable de cinema català impulsada per l’Acadèmia, i pels cinemes centenaris encara en actiu a Catalunya homenatjats recentment. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Calella, la Sala Mozart, espai històric d'aquesta localitat maresmenca que va acollir el passat mes d’octubre aquest reconeixement com a cinema més antic de Catalunya i que és seu del Cicle Gaudí des del 2016, serà l’espai on s’entregarà el Premi especial del públic a la millor pel·lícula.

Els participants podran votar en aquesta edició entre les vuit pel·lícules nominades a Millor pel·lícula (L’ofrena, La dona il·legal, La vampira de Barcelona i Les dues nits d’ahir) i a Millor pel·lícula en llengua no catalana (Adú, La boda de Rosa, Las Niñas i Sentimental). 

Entre tots els votants, es sortejaran dos premis: una targeta VIP doble per anar al cine tot l’any, gentilesa del Gremi de Cinemes Catalunya; i una subscripció anual a Filmin.cat per veure cinema online tot l’any, més una subscripció semestral a l’edició digital de La Vanguardia. També s'obsequiaran els dos guanyadors del sorteig amb dos lots de vins DO Catalunya.

A més, els primers 300 participants s'enduran una subscripció de 30 dies a Filmin.cat i entraran en el sorteig d'una entrada doble per assistir a la Gala dels XIII Premis Gaudí el proper diumenge 21 de març, que serà quan es donarà a conèixer la pel·lícula guanyadora, juntament amb el palmarès de la resta de categories de la tretzena edició dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

 

Els XIII Premis Gaudí reben el suport de: GENERALITAT DE CATALUNYA – DEPARTAMENT DE CULTURA - INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS / DIPUTACIÓ DE BARCELONA / AJUNTAMENT DE BARCELONA - INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA I REGIDORIA DE TURISME I INDÚSTRIES CREATIVES / AJUNTAMENT DE CALELLA / TERRASSA CITY OF FILM / LOTERIES DE CATALUNYA / FUNDACIÓ SGAE / FUNDACIÓ AISGE / EGEDA – PLATINO EDUCA / GREMI DE CINEMES DE CATALUNYA

Mitjans de comunicació oficials: TELEVISIÓ DE CATALUNYA / CATALUNYA RÀDIO / LA VANGUARDIA / AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Patrocinador oficial: ESTRELLA DAMM

Maquillatge oficial: CAZCARRA IMAGE GROUP  

Perruqueria col·laboradora: BACKSTAGE   

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat