Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Aquest mes de febrer, no et perdis l’última comèdia de Iciar Bollain

Guanyadora de la Biznaga de Plata en el darrer Festival de Màlaga, aquesta comèdia co-escrita amb Alicia Luna, ja suma 5 nominacions als Premis Gaudí, 8 als Premios Goya i 9 Premios Feroz.

La boda de Rosa narra l’odissea de la seva protagonista, la Rosa, una núvia amb molta determinació a punt de fer-ne 45, que vol començar una nova vida i embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Interpretada per Candela Peña, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prendre les regnes de la seva vida. Però casar-se amb ella mateixa no estava en el guió familiar i serà el més difícil que hagi fet mai. Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea i Paula Usero conformen la seva invasiva però afectuosa família.

La boda de Rosa es va estrenar als cinemes el passat mes d'agost i va aconseguir posar d'acord al públic i a la crítica especialitzada, que es van desfer en elogis tant amb la pel·lícula com amb les interpretacions de les seves actrius i actors protagonistes.

 

El Cicle Gaudí és la iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que porta el cinema de producció catalana al territori a través d’una programació de 10 títols, un cada mes, que es projecten en passis únics en un circuit que ja suma més de 70 sales. 

Consulta totes les sales i horaris https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/la-boda-de-rosa/

Descobreix tota l'actualitat del Cicle Gaudí https://www.ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat