Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Nova cita amb el Cicle Gaudí: "La boda de Rosa"

Aquest mes de febrer, no et perdis l’última comèdia de Iciar Bollain

Guanyadora de la Biznaga de Plata en el darrer Festival de Màlaga, aquesta comèdia co-escrita amb Alicia Luna, ja suma 5 nominacions als Premis Gaudí, 8 als Premios Goya i 9 Premios Feroz.

La boda de Rosa narra l’odissea de la seva protagonista, la Rosa, una núvia amb molta determinació a punt de fer-ne 45, que vol començar una nova vida i embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Interpretada per Candela Peña, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prendre les regnes de la seva vida. Però casar-se amb ella mateixa no estava en el guió familiar i serà el més difícil que hagi fet mai. Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea i Paula Usero conformen la seva invasiva però afectuosa família.

La boda de Rosa es va estrenar als cinemes el passat mes d'agost i va aconseguir posar d'acord al públic i a la crítica especialitzada, que es van desfer en elogis tant amb la pel·lícula com amb les interpretacions de les seves actrius i actors protagonistes.

 

El Cicle Gaudí és la iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que porta el cinema de producció catalana al territori a través d’una programació de 10 títols, un cada mes, que es projecten en passis únics en un circuit que ja suma més de 70 sales. 

Consulta totes les sales i horaris https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/la-boda-de-rosa/

Descobreix tota l'actualitat del Cicle Gaudí https://www.ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat