Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

El Cicle Gaudí torna al desembre amb "Las Niñas"

L’òpera prima de Pilar Palomero es podrà veure a 65 sales de tot el territori

Aquest mes de desembre torna el Cicle Gaudí amb l'òpera prima de Pilar Palomero Las Niñas. Un total de 65 pobles i ciutats de Catalunya projectaran aquest film, guardonat amb la Biznaga d’or a la Millor pel·lícula espanyola en la passada edició del Festival de Màlaga. Produïda per Inicia Films i Bteam Pictures i distribuïda per Bteam Pictures, aquest drama per a tots els públics, va arribar als cinemes el passat mes de setembre.

La Cèlia, interpretada per la jove actriu Andrea Fandos, és una nena d’onze anys que viu amb la seva mare a Saragossa, interpretada per Natalia de Molina. Ha crescut sense qüestionar mai res d’allò que l’envolta, però l’arribada d’una nova companya a l’escola de monges, la Brisa, a qui dona vida una altra actriu debutant, Zoe Arnao, li obre un nou món i l’empeny cap a una nova etapa de la seva vida: l’adolescència. En aquest viatge, amb el teló de fons de l’Espanya de les Olimpíades i l’Expo de Sevilla, la Cèlia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

El Cicle Gaudí és la iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que porta el cinema català al territori a través d’una programació de 10 títols, un cada mes, que es projecten en passis únics en un circuit que ja suma més de 70 sales.

Consulta totes les sales i horaris https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/las-ninas/

Descobreix tota l'actualitat del Cicle Gaudí https://www.ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat