Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

“La vida sense la Sara Amat”, Cicle Gaudí del mes d’octubre


El film dirigit per Laura Jou es pot veure a una cinquantena de poblacions de la mà del Cicle Gaudí.

Aquest mes d’octubre el Cicle Gaudí, circuit estable de cinema català, porta a una cinquantena de poblacions La vida sense la Sara Amat de Laura Jou, membre de l’Acadèmia, que amb la seva òpera prima es va endur els premis del públic al BCN Film Fest i el FIC-CAT. 

Després d'anys dedicant-se a descobrir joves talents en la seva feina com a docent i com a coach infantil en múltiples i reconeguts films catalans, Laura Jou es llança a la direcció del llargmetratge adaptant la novel·la homònim de Pep Puig, premiada amb el Sant Jordi, sobre el primer amor d'un noi adolescent. I ho fa amb guió adaptat de l’acadèmica Coral Cruz, i de la mà dels també debutants Biel Rossell i Maria Morera, en el paper dels dos personatges principals.

El film, produït per  la Xarxa de Comunicació Local en coproducció amb Massa d’Or Produccions, narra la història de la Sara (Morera), una noia de tretze anys que desapareix sense deixar rastre i al cap de poques hores apareix a l’habitació d’en Pep (Rossell), que a partir d’aquell moment porta una doble vida com a còmplice i protector. 

Amb l'objectiu d'apropar el cinema català al públic, el Cicle Gaudí porta a 4 de les 50 localitats que projectaran el film durant aquest mes, alguns dels membres l’equip de la pel·lícula per què puguin compartir amb el públic assistent la seva experiència davant i darrere de la càmera: 

  • Dijous 17 d’octubre a les 20h a Igualada (Ateneu Cinema): Biel Rosell, actor. 
  • Diumenge 27 d’octubre a les 19h a Manlleu (Cinema Casal de Gràcia): Isona Passola, productora.
  • Dimarts 29 d’octubre a les 19:30h a Sant Cugat del Vallès (Cinemes Sant Cugat): Laura Jou, directora.
  • Dijous 31 d’octubre a les 20h a Palamós (Cinema Arinco): Maria Morera, actriu. 


Podeu consultar el llistat complet de dates de projecció aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat