Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

El Cicle Gaudí visita Barcelona


Arriba la 4a edició de Pantalla Barcelona amb la col·laboració del Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí col·labora en la quarta edició de Pantalla Barcelona, una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Barcelona Film Commission que tindrà lloc a 7 espais de la ciutat de Barcelona durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Pantalla Barcelona proposa als espectadors una programació de 9 llargmetratges i 10 curts produïts i/o rodats a Barcelona que s’exhibeixen en programes dobles (curt+llarg) en un circuit de 7 pantalles de proximitat, sales de cinema i centres cívics ubicats a diversos barris de la ciutat. El Cicle Gaudí col·labora amb la inciaitiva a través de dels llargmetratges del programa: Entre dos aguas, d‘Isaki Lacuesta (2018); Viaje al cuarto de una madre, de Celia Rico (2018) i Cerca de tu casa, d’Eduard Cortés (2016), que  presentaran membres del seu equip tècnic i/o artístic.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar l'experiència cinematogràfica als diferents districtes de Barcelona, tot relacionant la ciutadania amb la cultura audiovisual produïda i/o realitzada en aquesta ciutat.

El dia 3 d’octubre a les 19'30h al Centre Cívic Fort Pienc és realitzarà l’acte inaugural, en el qual hi haurà intervencions institucionals i es compatarà amb la presència de Josep Amorós, coproductor i director de producció de la pel·lícula que obre el cicle Viaje al cuarto de una madre, guardonada amb el Gaudí a Millor guió, protagonista femenina i actriu secundària en la passada edició dels Premis catalans.

Amb aquesta col·laboració, el Cicle Gaudí s’amplia temporalment a més de 60 pantalles durant la tardor del 2019, multiplicant per més del triple la penetració en el territori amb la que es va iniciar el 2016.


Més informació: http://lameva.barcelona.cat/pantallabarcelona/ca/que-es-pantalla-barcelona

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat