Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Vols ser membre de l’Acadèmia i tens menys de 34 anys?


L'Acadèmia del Cinema Català aprova una nova categoria de membres amb un règim econòmic i unes condicions curriculars especials, amb l’objectiu d’involucrar els creadors més joves 

En la passada Assemblea General de l'Acadèmia del Cinema Català, que va tenir lloc el 6 de maig de 2019, els socis i sòcies van aprovar per unanimitat la proposta de la Junta directiva d'implementar una sub-categoria nova de Membres Numeraris, la dels Membres Joves. Es tracta d'una mesura que té l'objectiu d'incentivar la participació dels més joves, potenciant l'alta com a membres acadèmics de nous professionals que inicien la seva carrera en el sector. Les persones que s'acullin a aquesta sub-categoria gaudiran d'una reducció del 50% en totes les quotes ordinàries, extraordinàries o d'ingrés fins que compleixin els 34 anys, moment a partir del qual les seves quotes s’actualitzaran automàticament a les corresponents als Membres Numeraris.

Per acollir-se a aquesta sub-categoria, cal complir amb tots els requisits establerts per als Membres Numeraris excepte el requisit d’historial establert, que es podrà substituir pel compliment d’algun dels següents: 

  1. Haver participat com a cap d'equip o actor/actriu protagonista en un llargmetratge de ficció, animació o documental, que hagi estat projectat en una secció internacional a competició d'un dels festivals competitius homologats per la FIAPF (http://www.fiapf.org/intfilmfestivals.asp).
  2. O bé haver participat com a cap d'equip o actor/actriu protagonista en un llargmetratge de ficció, animació o documental nominat als Premis Gaudí.

Per sol·licitar l'alta com a Membre Jove de l'Acadèmia del Cinema Català podeu enviar un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb la documentació requerida, que es pot consultar aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat