Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

“Petra” al Cicle Gaudí durant el mes de febrer


Aquest mes de febrer el Cicle Gaudí porta la tragèdia de Jaime Rosales, nominada a 7 Premis Gaudí, a sales de tot Catalunya.

En aquesta tragèdia grega actual, una jove artista rebel, Petra, interpretada per Bárbara Lennie, es presenta a casa d’un famós escultor per fer una residència artística. La dona d’ell, interpretada per Marisa Paredes, l’adverteix que la visió que té el seu marit sobre l’art no es correspon amb el que ella està buscant. Però Petra no busca ben bé això. El que en realitat persegueix és una trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. El film es converteix en un thriller tragèdia en clau femenina que entra en un espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència.

Amb 7 nominacions als XI Premis Gaudí, entre les quals hi havia la de Millor pel·lícula de llengua no catalana i Millor direcció, Petra va ser guardonada amb el Gaudí a Millor actor secundari per a Oriol Pla.

Gràcies al Circuit Estable de Cinema Català, impulsat per l'Acadèmia, Petra es podrà a veure durant aquest mes en una quarantena de sales de totes les províncies de Catalunya. També hi haurà passis especials amb la presència de l'equip tècnic o artístic de la pel·lícula.

Consulta totes les poblacions, sales i projeccions a ciclegaudi.cat/petra

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat