Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Tret de sortida de la cursa pels XI Premis Gaudí amb la Festa dels Candidats


El dimecres 7 de novembre l’Acadèmia donarà la benvinguda a les produccions que optaran als XI Premis Gaudí i anunciarà el presentador de la gala.

El proper dia 7 de novembre a les 19:30h se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm la tradicional Festa de Candidats i Candidates en la qual l’Acadèmia del Cinema Català farà públics els títols que opten a l’onzena edició dels Premis Gaudí. L’acte marca l’inici de la cursa i l’endemà, 8 de novembre, arrencarà la primera volta de votacions. L’11 de desembre es donaran a conèixer en lectura pública els nominats de les 22 categories.

Després de la benvinguda als professionals que opten enguany als guardons, Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia, anunciarà el nom del presentador de la cerimònia, que tindrà lloc el 27 de gener de 2019. L’acte finalitzarà amb la projecció d’un vídeo amb fragments de totes les produccions candidates.

L’accés a l’acte és exclusiu amb invitació per als acadèmics/ques, equips de les produccions i institucions participants. És necessària la confirmació prèvia a l'ACC abans del dilluns 5 de novembre. Es prega glamur de temporada.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat