Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

El Cicle Gaudí desembarca a Barcelona amb “Pantalla Barcelona”


Amb aquesta col·laboració, el Cicle Gaudí s’amplia temporalment a gairebé 50 pantalles durant la tardor del 2018, multiplicant per més del triple la penetració en el territori amb la que es va iniciar el 2016.

El proper dimecres 10 d’octubre tindrà lloc la presentació de la segona edició de Pantalla Barcelona, una iniciativa que compta amb la col·laboració del Cicle Gaudí i que està impulsada per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i Barcelona Film Commission que s’iniciarà el mes d’octubre i que consisteix en projectar pel·lícules produïdes i/o realitzades a Barcelona.

Es tracta d’un circuit de set pantalles de proximitat, sales de cinema i centres cívics de la ciutat. D’entre els films programats n’hi ha tres que formen part del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema en català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català: La Pell Freda, de Xavier Gens (2018); La Librería, d’Isabel Coixet (2017) i Tierra Firme, de Carlos Marqués-Marcet (2018). L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar l’experiència cinematogràfica als diferents districtes de Barcelona, tot relacionant la ciutadania amb la cultura audiovisual produïda i/o realitzada en aquesta ciutat.

L’acte de presentació tindrà lloc el pròxim dia 10 d’octubre a les 19.00 h a l’Auditori de Sant Martí, amb la projecció del curtmetratge Ahora no puedo, de Roser Aguilar i del llargmetratge La Librería, d’Isabel Coixet.

L’acte és obert a tota la ciutadania, per confirmar assistència cal enviar un email a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. abans del dimarts 9 a les 13.00h.

Més informació: barcelona.cat/pantallabarcelona i ciclegaudi.cat/pantallabarcelona

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat