Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

L’Acadèmia del Cinema Català amb la Blood Red Carpet al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges


El proper dijous 11 d’octubre tindrà lloc la Blood Red Carpet al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, un programa de promoció de talent jove

La 51a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges obra les seves portes avui dia 4 i fins el 14 d’octubre, amb una programació formada per més d’un centenar de títols, entre les quals trobem diverses produccions catalanes: El año de la plaga de Carlos Martín Ferrera, a la Secció Oficial; Superlópez, dirigida per Javier Ruiz Cladera i protagonitzada per Dani Rovira i La sombra de la ley, el segon treball del realitzador Dani de la Torre.

A més, podrà veure’s el primer capítol de la nova sèrie produïda per TV3 basada en una idea original de Sergi Belbel, Si no t'hagués conegut i per dinovè any consecutiu l’SGAE, la Fundació SGAE i el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya celebren els Premis SGAE Nova Autoria, – dins de la secció Noves Visions–, que ofereixen als autors emergents d’escoles de cinema de Catalunya, la possibilitat d’exhibir els seus treballs i donar-los a conèixer en el marc d’un festival de projecció internacional.

L’Acadèmia del Cinema Català col·laborarà per quart any consecutiu amb la Blood Red Carpet, un programa de promoció del talent jove actoral i cinematogràfic únic en tot l’estat que compta també amb la col·laboració de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i TV3.

Laia Aubia, directora de l’Acadèmia del Cinema Català, ha format part del jurat que ha seleccionat a 3 actors i 3 actrius, juntament amb 3 realitzadors, per ser presentats a diversos col·lectius professionals de la indústria, com ara directors de càsting o productors, i als mitjans de premsa acreditats. Aquest any, els seleccionats han estat les actrius Laia Manzanares, Georgina Amorós i Katrina Vankova, els actors Sergi Cervera, Brays Efe i Martiño Rivas i els directors Nicolás Puenzo, Sandra Arriagada i R. Robles (Rafatal). La presentació tindrà lloc el dijous 11 d'octubre a les 17:30h.

El mateix dia al matí tindrà lloc el panell que portarà per títol Casting - Act locally, think globally organitzat pel Festival de Sitges i per la Casting Society of America (CSA). El panell consistirà en una conversa entre directors de càsting amb experiència internacional que compartiran estratègies i consells per a intèrprets, directors i productors. Estarà moderat per l'acadèmica Luci Lenox i hi participaran Nancy Bishop, Sarah Trevis, Manuel Puro i Leo David, directors de càsting de la Casting Society of America. L'assistència és lliure amb inscripció prèvia.

Més informació aquí: https://sitgesfilmfestival.com/cas/film-hub/film-hub-bloodredcarpet

Inscripcions pel panell Casting - Act locally, think globally: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe58nIiP1tDIN2T5VDOPDwqoELUQ0cXvGZMxGOeEalWCuT4bA/viewform

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat