Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Diumenge 27 de gener de 2019, la gran nit del cinema català amb els XI Premis Gaudí


El Palau de Congressos de Catalunya acollirà enguany la cerimònia dels XI Premis Gaudí i la lectura de nominats s’avança a l’11 de desembre. La cursa donarà el tret de sortida el 7 de novembre, amb la Festa de Candidats i Candidates.

L’1 d’octubre va finalitzar el període d’inscripcions als XI Premis Gaudí. S’hi han pogut inscriure els llargmetratges, documentals i pel·lícules per a televisió estrenats entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018, així com els curtmetratges qualificats entre l’1 d’abril de 2017 i el 30 de setembre de 2018 que no es van presentar a l’anterior edició dels Premis Gaudí.

El calendari de l’onzena edició dels guardons arrencarà el 7 de novembre amb la Festa de Candidats i Candidates, tradicional punt de trobada en el qual l’Acadèmia del Cinema Català dóna la benvinguda a tots els inscrits a la cursa. El dimarts 13 de novembre tindrà lloc la projecció dels curts seleccionats per competir a la primera volta de votacions. Els quatre títols que la superin seran nominats al XI Premi Gaudí al Millor Curtmetratge. Serà una sessió oberta al públic que comptarà amb presentació i debat amb els membres dels equips tècnics i artístics d’aquestes produccions.

L’onzena edició dels Gaudí inclou dues novetats. La primera d’elles és el canvi de data de la lectura de nominats, que s’avançarà dues setmanes respecte les convocatòries anteriors. L’11 de desembre l’Acadèmia farà públiques les nominacions ens les 22 categories dels Premis. La segona és el nou emplaçament de la gala de lliurament dels guardons, ubicada enguany al Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671. Barcelona). Aquesta cerimònia, coproduïda per l’Acadèmia i  Televisió de Catalunya, tindrà lloc el diumenge 27 de gener de 2019 i comptarà un any més amb la direcció artística de Lluís Danés, director de cine i teatre, guionista i escenògraf.

Les Bases que regeixen la XI edició dels Premis Gaudí van ser aprovades per la Junta directiva de l'Acadèmia el 26 de juny de 2018 i es van registrar a la Notaria Andújar & Roselló & Martínez de Salinas de Barcelona.

Calendari XI Premis Gaudí

· Primera volta de votacions: del 8 de novembre al 5 de desembre de 2018

· Festa de Candidats i Candidates: 7 de novembre de 2018

· Projecció de curtmetratges candidats : 13 de novembre de 2018

· Lectura de nominats : 11 de desembre de 2018

· Segona volta de votacions: del 2 al 22 de gener de 2019

· Foto de nominats: 11 de gener de 2019

· Gala XI Premis Gaudí: 27 de gener de 2019


#PremisGaudí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat