Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Conferència: "Com presentar una candidatura als Oscars"

oscars si

La conferència va a càrrec de Joshua Jason, especialista en campanyes pels Oscar. Se celebra el dia 9 de novembre a les 19h a l'espai Nunes de l'Acadèmia del Cinema Català.

Nascut a Los Angeles el 1972, és propietari i fundador de l’agència de relacions públiques i consultoria de màrqueting audiovisual JJPR. Entre els seus clients es troba una llarga llista de cineastes, escriptors i dissenyadors internacionals, així com reputades marques de moda i luxe.

Especialista en categories especials dels Premis de l’Acadèmia de Hollywood (Pel·lícules de parla no anglesa, animació, documental i curtmetratge), Joshua Jason ha representat a més de 30 països els últims 12 anys, aconseguint 24 nominacions i 5 premis Oscar pels seus clients en diferents categories, i una nominació als Globus d'Or i varis posicionaments en shortlists, prèvies a la nominació. 

La seva relació amb Espanya es remunta a l’any 2010, quan va treballar amb la pel·lícula También la lluvia, d’Icíar Bollaín, última pel·lícula espanyola en trobar un lloc a la shortlist com a Millor Pel·lícula de parla no anglesa, i Chico & Rita, de Fernando Trueba, Javier Mariscal i Tono Errando, única pel·lícula d’animació espanyola nominada a l’Oscar, l'any 2012. 

L’agència també es va encarregar de les campanyes pels Oscars, el 2011, de Pa Negre, el 2013, de 15 años y un día i el 2014, de Vivir es fácil con los ojos cerrados. A més de llargmetratges, JJPR ha dissenyat varies campanyes per a curtmetratges espanyols com la d’El corredor per aquest 2016.

Accés gratuït. Cal confirmar assistència seguint aquest enllaç: http://academiadelcinema.cat/ca/?option=com_rsform&formId=8

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat