Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Membres d’Honor de l’Acadèmia del Cinema Català 2014

Joan Mariné, Francesc Pérez-Dolz, Paco Poch, Brian Yuzna i Drac Màgic, representada per Marta Selva i Anna Solà, són els distingits d'aquest any.

El director de fotografia Joan Mariné, el director Francesc Pérez-Dolz, els productors Paco Poch i Brian Yuzna, així com la cooperativa audiovisual Drac Màgic, representat per Marta Selva i Anna Solà seran nomenats nous Membres d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català per la seva trajectòria professional i la seva contribució al cinema.

El nomenament oficial tindrà lloc el proper dimarts 14 de gener a les 11.30 hores al Palauet Albéniz, en un acte presidit per l'Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona. Cada un dels Membres d'Honor serà glossat per un professional del cinema que destacarà la seva contribució a la cinematografia.

A l'acte hi assistiran també els nominats i nominades als VI Premis Gaudí, que a l'acabar els parlaments es reuniran per fer la tradicional foto de família amb els nominats.

Membres d'Honor de l'Acadèmia del Cinema Català (2009-2013)

Ja són Membres d'Honor d'aquesta institució Montserrat Carulla, Carme Contreras, Manel Esteban, Josep Mª Forn, Teresa Gimpera, Macari Gómez, Roman Gubern, Antonio Isasi-Isasmendi, Anna Lizaran, Bigas Luna, Josep Maixenchs, Fermín Marimón, Joana Martí, Gregory Nava, Arnau Olivar, Antoni Padrós, Tomàs Pladevall, Jesús L. Pérez, Josep Antoni Pérez, Josep Maria Queraltó, Montserrat Salvador, Àngel Santacreu, Carles Santos, Jordi Savall i Julieta Serrano.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat