Esta información no está disponible en castellano.

Actividades Academia

Estrella Damm amb el Cinema Català

El conveni entre Estrella Damm i l’Acadèmia del Cinema Català suposa el patrocini dels Premis Gaudí, la Festa d’Estiu i el Premi Pepón Coromina durant els propers 3 anys.
Estrella Damm serà present també a bona part de les estrenes de cinema català al llarg de l’any i donarà suport a altres esdeveniments i festivals organitzats per la ACC.

El President de l’Acadèmia del Cinema Català (ACC), Joel Joan i el Director General de DAMM, Enric Crous han signat un acord de col·laboració que posa de manifest la voluntat de la marca de donar suport un cop més a la cultura del nostre país.

Aquest el conveni de col·laboració entre l’ACC i Estrella Damm es centra en el patrocini de les activitats que organitza o lidera l’Acadèmia al llarg de l’any, com ara els Premis Gaudí (celebrats el passat mes de febrer al BTM de Barcelona, ja sota el suport de DAMM), la Festa d’Estiu del Cinema Català o el Premi Pepón Coromina, així com en la participació en altres esdeveniments a proposta de l’ACC.

Així mateix, DAMM i l’ACC col·laboraran també aquest any en un projecte amb l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya.

Estrella Damm reconeix així el valor del nostre cinema i té com a objectiu donar suport també a diferents estrenes al llarg de l’any i a d’altres esdeveniments del sector.

D’aquesta manera, Estrella Damm ja fa temps que col·labora amb activitats com el Festival Internacional del Cinema d’Autor de Barcelona, el Cinema a la Fresca de Montjuic o el Cinema lliure a la platja.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat