This entry is not available in English.

Training

Inscripcions obertes pel taller "Concepció, marketing i branding dels itineraris de turisme cinematogràfic"


El projecte europeu MovieTravel i l'Agència Catalana de Turisme organitzen una formació sobre turisme cinematogràfic

El proper dijous 15 de juliol tindrà lloc el taller Concepció, marketing i branding dels itineraris de turisme cinematogràfic, fruit de la col·laboració entre el projecte europeu MovieTravel i l'Agència Catalana de Turisme, amb la complicitat de la Catalunya Film Commission, en el marc de l’Any del Turisme Cultural 2019. 

El taller girarà al voltant d'estratègies de promoció turística territorial i cultural, i s’hi presentarà, entre d’altres, la ruta de turisme cinematogràfic amb patrimoni UNESCO que el consorci responsable del projecte ha preparat per a la ciutat de Tarragona. Durant el taller, s’explorarà la possibilitat de teixir aliances amb el sectors turístic i cinematogràfic en vistes de la implantació d’aquesta ruta i d’altres arreu del territori català, a partir d’obres audiovisuals de factura nacional.

L'activitat està adreçada tant a territoris que acullen rodatges com a productores interessades en aprofundir en les possibilitats de col·laboració amb el sector turístic.

Es pot confirmar assistència escrivint un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i consultar tota la informació al web: www.movietravel.eu

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat