This entry is not available in English.

Training

Inscripcions obertes al taller de realització amb Lucrecia Martel


El 15 d'abril finalitza el termini d'inscripció pel taller de realització amb la cineasta argentina Lucrecia Martel, que tindrà lloc del 6 al 15 de juny a Barcelona

Sota el nom d'Acceleradora de Cinema l'associació La Selva organitza un taller de realització cinematogràfica amb la cineasta argentina Lucrecia Martel que tindrà lloc del 6 al 15 de juny a Barcelona. Es tracta d'una trobada eminentment pràctica dirigida a professionalitzar joves talents i ajudar-los a impulsar un curtmetratge sota el tutelatge de Martel. 

Cada participant rodarà un curt gravat íntegrament al Barcelonès que serà distribuït als mercats nacionals i internacionals. Durant els 10 dies de taller, el grup, format per 45 cineastes emergents, compartirà el dia a dia de la producció amb Lucrecia Martel a través de xerrades grupals i assessories individuals orientades a potenciar i estimular els projectes plantejats pels participants en totes les etapes del procés de realització. 

Paral·lelament a la trobada de creació, la Filmoteca de Catalunya programarà una retrospectiva completa de Lucrecia Martel que s'iniciarà el 12 de juny amb la projecció d'una selecció de curtmetratges de la directora i la projecció de Zama, acompanyada d'una xerrada amb Martel. Durant el mateix mes, la retrospectiva seguirà amb La Ciénaga, La niña santa i La mujer sin cabeza.

Més informació sobre la convocatòria a: laselva.coop/ca/acceleradora2019/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat