This entry is not available in English.

Training


El 15 d'abril finalitza el termini d'inscripció pel taller de realització amb la cineasta argentina Lucrecia Martel, que tindrà lloc del 6 al 15 de juny a Barcelona

Sota el nom d'Acceleradora de Cinema l'associació La Selva organitza un taller de realització cinematogràfica amb la cineasta argentina Lucrecia Martel que tindrà lloc del 6 al 15 de juny a Barcelona. Es tracta d'una trobada eminentment pràctica dirigida a professionalitzar joves talents i ajudar-los a impulsar un curtmetratge sota el tutelatge de Martel. 

Cada participant rodarà un curt gravat íntegrament al Barcelonès que serà distribuït als mercats nacionals i internacionals. Durant els 10 dies de taller, el grup, format per 45 cineastes emergents, compartirà el dia a dia de la producció amb Lucrecia Martel a través de xerrades grupals i assessories individuals orientades a potenciar i estimular els projectes plantejats pels participants en totes les etapes del procés de realització. 

Paral·lelament a la trobada de creació, la Filmoteca de Catalunya programarà una retrospectiva completa de Lucrecia Martel que s'iniciarà el 12 de juny amb la projecció d'una selecció de curtmetratges de la directora i la projecció de Zama, acompanyada d'una xerrada amb Martel. Durant el mateix mes, la retrospectiva seguirà amb La Ciénaga, La niña santa i La mujer sin cabeza.

Més informació sobre la convocatòria a: laselva.coop/ca/acceleradora2019/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat