This entry is not available in English.

Training

Nous cursos de formació audiovisual a La Bonne

 formacio bonne

La Bonne reobre les seves portes amb una oferta de cursos i serveis per qui tingui ganes d'impulsar els seus projectes o crear-ne de nous.

Aquest any la programació d’Eines Audiovisuals, presenta onze cursos de formacions tècniques pensades per ajudar-vos a millorar projectes, tant si són específicament de l'àmbit audiovisual com si l'aspecte audiovisual és una eina de comunicació o expressió.

Els cursos que s'ofereixen són de diferents disciplines: des de càmera i il·luminació fins a la distribució, passant pel guió, el muntatge, la posproducció d’imatge i so o la comunicació, s'abasten pràcticament tots els processos d'un projecte audiovisual.

D'altra banda, també s'està perfilant la proposta pel proper Taller de Curts Documentals, un curs intensiu al juliol que forma part de l'Universitat Oberta d'Estiu de l'UOC.

De cara al setembre s’està gestant el LaB LaBonne, una nova proposta formativa d’audiovisuals i altres llenguatges artístics.

De la mà de professionals com Carolina Astudillo, Neus Ballús, Isa Campo, María Cañas, Andrea Corachán, Laia Manresa, Lupe Pérez, Anna Petrus, Elisabet Prandi, Ana Pfaff, Zoraida Rosselló, Anahit Simonian, Alba Sotorra, Carla Subirana, Diana Toucedo, Eva Valiño i Adriana Vila, entre altres, podreu pensar, compartir i desenvolupar de forma global un projecte propi durant tot el trimestre.

Amb el carnet de socioàmiga de La Bonne s'ofereix un 20% de descompte amb el Carnet Jove, carnet de la Universitat Pompeu Fabra, o el de sòcia o soci de la PAC, PROA, PRO-DOCS o CIMACatalunya, un 10%.

Les inscripcions estan obertes, i les places són limitades.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat