This entry is not available in English.

Training

Filmets presenta una formació sobre la promoció del curtmetratge

Filmets

El Festival Filmets organitza una trobada de professionals del sector del curtmetratge dirigit a directors, productors, programadors i distribuïdors.

La formació es centrarà en la promoció del curtmetratge més enllà dels festivals i se celebrarà el divendres 28 d’octubre a les 17.00 hores al Centre Cultural El Carme, al carrer Francesc Layret 78-82 de Badalona, situat a 300 metres del Teatre Zorrilla, seu principal del festival.

Reconeguts professionals internacionals del món del curtmetratge ens explicaran les seves experiències en el món dels festivals, de la distribució i producció de curtmetratges i diferents aspectes d’interès pel sector. Una oportunitat per a crear indústria, sinèrgies, xarxa i networking.

Els ponents proposats són:

  • José Luis Montesinos, director – Guanyador del Gaudí 2015
  • Marie-Élaine Riou, directora de Regard Saguenay International Short Film Festival i del Mercat de Curtmetratges, Canadà (Quebec)
  • Pablo Menéndez, distribuïdor, Marvin&Wayne
  • Merja Ritola, Inland Film Company Oy, productora de Finlàndia

 

El Festival Filmets aquest any arriba a la 42ena edició i com a punt de trobada de realitzadors i professionals del sector del curtmetratge, que anualment assisteixen a les projeccions del festival, d’un gran nivell tècnic i artístic, i alhora per la oportunitat de compartir experiències, nous projectes i la experiència professional de diferents autors d’arreu del món.

Places limitades: 35 persones

Podeu realizar la inscripció online.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat