This entry is not available in English.

Training

Seminari: Narrar la realitat a Internet: els webdocs

cpaclogo

En aquesta edició s'abordaran les noves tendències documentals i en especial els documentals web.

El seminari Narrar la realitat a internet: els webdocs es dividirà en dues parts: a la primera s'oferirà una introducció a l'àmbit del documental interactiu i transmèdia per focalitzar-se a la segona en un conjunt de tendències que caracteritzen als webdocs a partir de la navegació i anàlisi de deu exemples.

El docent que impartirà el seminari és Arnau Gifreu, professor, investigador i realitzador en l’àmbit de l’audiovisual i el multimèdia. Doctor en Comunicació i Màster en Arts Digitals per la Universitat Pompeu Fabra. Investigador afiliat del Open Documentary Lab (Massachusetts Institute of Technology) i membre de la organització i-Docs (University of the West of England). Autor d'articles i llibres sobre la no ficció interactiva i transmèdia i el cas del documental interactiu. Coordina interDocsBarcelona (Docs Barcelona). Col·labora amb mitjans interactius de RTVE.ES (Televisió Espanyola, projecte Somos Documentales), la Marató de TVC i l’International Centre for New Media (Àustria). Com a productor de projectes interactius i transmèdia, ha participat en la direcció (COME/IN/DOC, interactius la Marató de TV3), producció, disseny de la interacció i arquitectura transmèdia (Cyborg Project), tutorització acadèmica (MetamentalDOC, Això nostre) i assessoria (Las Sinsombrero, Pregoneros de Medellín).

El seminari s’impartirà el 8 de juny de 19 a 21 hores a la Sala d’Actes de la seu del CPAC (C/Casp 130, edifici COACB). L’activitat és gratuïta però cal confirmar assistència omplint el formulari.

+ info: Narrar la realitat a Internet: els webdocs

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat