This entry is not available in English.

Training

Inscripcions obertes per a participar al Crossing Dreams

crossingdreams

Crossing Dreams té per objectiu fomentar la col·laboració entre Europa i Àsia al voltant de projectes documentals.

Crossing Dreams és un programa internacional de formació impulsat el 2010 pel Documentary Campus i l’European Dopcumentary Network (EDN). L’objectiu és fomentar col·laboracions artístiques i financeres internacionals entre Europa i Àsia al voltant del documental.

La formació tindrà lloc de l’1 al 6 de setembre a Indonèsia. Hi participaran els responsables de 20 projectes de l’Àsia del Sud i 6 d’Europa, que tindran l’oportunitat de fer contactes i desenvolupar els seus projectes amb el suport de professionals de la indústria internacional.

Després d’aquest taller, els sis projectes europeus i quatre d’asiàtics assistiran a una segona formació anomenada Crossing Borders (del 21 al 26 d’octubre de2015 a Leipzig, Alemanya), i que s’acabarà amb una sessió de pitching.

Pel què fa als participants europeus, els organitzadors busquen professionals de documentals (directors, productors, guionistes) que tinguin experiència en el seu mercat nacional però que busquin arribar a un àmbit internacional i tinguin un projecte en desenvolupament o en pre-producció amb una relació amb l’Àsia.

La data límit per presentar projectes és el 8 de maig de 2015.

+ info: Crossing Dreams http://www.documentary-campus.com/trainingoffers/crossing-borders/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat