This entry is not available in English.

Training

Segona edició de l’IN-EDIT Fast Forward

Dins del marc de la 12ª edició de l’IN-EDIT, el Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona, que se celebra entre el 23 d’octubre i el 2 de novembre, arriba la segona edició de l’IN-EDIT Fast Forward.

L'IN-EDIT Fast Forward és la nova línia d’actuació de l’IN-EDIT, un nou programa paral·lel a la celebració del Festival. L'objectiu d'In-Edit Fast Forward és convertir-se en l'àrea professional del festival a mig termini.

L’edició d’enguany aposta per presentar a Barcelona projectes de base tecnològica que afectin, directament o indirectament, a l'audiovisual i/o la música i que es trobin en una fase de desenvolupament òptima com per ser presentats també al públic general (assumint l'estat de "Beta" de molts d'aquests projectes). 

El Programa d’aquesta segona edició inclou xerrades i workshops. Per consultar-lo integrament, fes ‘clic’ aquí.

Xerrades:

  • Noves dinàmiques del consum cultural: l’espectador com a productor i curator a càrrec dels cofundadors de Playmoss, Aleix Fernandez, Cooncert, Pau Corbalan, i Nov25 Studio, Pepe Furment.
  • Formats innovadors i plataformes emergents: els nous horitzons de la indústria multimèdia a càrrec dels cofundadors de Devicers, Ibran Trassiera, Mondrian Lab, Héctor Millás, i Lapsus Festival, Albert Miralles.

Workshops:

  • Demo a càrrec dInterlude
  • Workshop de creació de vídeos interactius a càrrec d'Interlude
  • Demo i BetaTest d'un projecte de segona pantalla a càrrec de CIVOLUTION
  • Demo Produccions inmersives -videos 360º- a càrrec de MISTERFOGG

Aquestes sessions són impartides en anglès, sense traducció simultània.

Dia, lloc i hora

Dimarts 28 d’octubre de les 10:00h i fins les 19:00h.

Les xerrades del matí es duen a terme a l’Auditori de la planta 2 del Mobile World Centre(MWC) a carrer Fontanella 2, Barcelona.

Els workshops de la tarda es duran a terme a l’Auditori de la Universitat Blanquerna al carrer Valldonzella 12, Barcelona, excepte la Demo a càrrec d’Interlude que es realitzarà al MWC.

És possible assistir matí i tarda, així com només al matí o a la tarda.

Preu

La sessió és gratuïta

Inscripció

Donat que les places són limitades, es prega que tots els interessats facin una inscripció a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Per a més informació dirigiu-vos al següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat