This entry is not available in English.

Training

Seminari de comunicació i màrqueting cultural: Com puc donar a conèixer la meva creació? A càrrec de aPortada

El dimarts dia 7 d’octubre comença el Seminari de Comunicació i Màrqueting Cultural organitzat per la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) a Barcelona on al llarg de sis sessions podràs aprendre les principals estratègies de comunicació per difondre al màxim la teva creació.

L’actual context comunicatiu i cultural ha obert moltes oportunitats a l'hora de donar a conèixer la creació artística al màxim públic possible. Avui, més que mai, cal una visió global de les estratègies de comunicació per tal d’aconseguir una major i millor repercussió.

El seminari està adreçat a aquells autors, mànagers i creadors en general que estiguin interessats en la comunicació i el màrqueting cultural, amb l’objectiu que aprenguin a conèixer les principals estratègies de comunicació, saber com relacionar-se amb els mitjans, i en general entendre l’actual context comunicatiu. Al mateix temps, podran aprendre a identificar i segmentar els públics així com a gestionar la imatge de marca.

Els docents encarregats del curs son la Cristina Salvador, llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i creadora de aPortada, i amb 20 anys d’experiència en els àmbits de la comunicació. El seminari també comptarà amb Meritxell Jordana, especialista en Publicitat, RRPP i Màrqueting, i Marian Abrines, llicenciada en Periodisme i executiva d’estratègies de comunicació externa, interna i de crisi. Altres professors del seminari seran: Santi Balmes, Saül Gordillo, Laura Serra, Jordi Bordes, Jordi Trilla, Toni Puntí, Eli Pla i Carlota Fàbregas.

Dates i lloc

Els dimarts, dimecres i dijous 7, 8,9 i 14, 15 i 16 d'octubre, de 16:00h a 20:00h.

La durada total del curs serà de 24 hores.

El seminari s’impartirà a la Seu de l’SGAE a Catalunya que es troba al Passeig Colom número 6 a Barcelona.

Preus

  • Per als alumnes nous: 100€
  • Per als antics alumnes: 70€
  • Per als socis de l’SGAE: 50€

 

Inscripció

Si et vols inscriure en aquest curs, fes ‘clic’ a aquest enllaç i emplena el formulari. 

Els alumnes s’admetran per ordre d’inscripció, fins a exhaurir les places o fins al dia de començament del curs. La realització del mateix està subjecta a un mínim d’inscrits.

 

Per a més informació: www.fundacionsgae.org // www.sgae.cat // www.sgae.es

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat