This entry is not available in English.

Training

Sessions de desenvolupament de continguts per a documentals interactius

Media Antena Catalunya organitza unes sessions de desenvolupament per a projectes documentals interactius en el marc de la 14a edició del MEDIMED.

Es tracta d'un total de 4 sessions individuals (una per a cada projecte prèviament seleccionat) amb Arash T.Riahi, copropietari de Golden Girls Filmproduction and Filmservices GMBH, guanyador de l'ARTE Pixel Pitch Prize al Pixel Market 2012 pel millor projecte crossmedia, titulat: Every Day Rebellion. Podeu consultar el seu CV aquí. L'objectiu de les sessions és proporcionar l'assessorament d'un expert en desenvolupament de continguts a productors i directors catalans amb projectes documentals interactius en curs.


Les sessions tindran lloc el dia 12 d'octubre de 2013, a l'hotel Calípolis de Sitges. Podran venir un màxim de tres persones per part de la productora seleccionada (cada productora decidirà quins professionals vinculats al projecte seleccionat vindran a l'assessorament de continguts: guionistes, productors, story editors, directors, productors executius o caps de desenvolupament seran benvinguts). 

Aquesta activitat està dirigida exclusivament a empreses catalanes i a projectes catalans. La seu fiscal de la productora que sol·licita la sessió ha de ser a Catalunya i ha de tenir la majoria dels drets del projecte.

Els projectes presentats han d'estar en fase de desenvolupament fins el maig del 2014. Si el projecte ja es troba en fase de rodatge o té previst entrar en rodatge abans d'aquesta data, l'empresa serà penalitzada i haurà de fer-se càrrec de les despeses d'assessorament de l'expert.

Les sessions seran privades i confidencials, i pagades per MEDIA Antena Catalunya. Cal tenir en compte, però, que aquests assessoraments són un servei que ofereix MEDIA Antena Catalunya, no una subvenció, i per tant no dóna punts per a futures convocatòries d'ajut MEDIA.

El període per a presentar les sol·licituds de participació és del 15 de juliol al 6 de setembre de 2013. La data límit per fer arribar tota documentació necessària a l'oficina de MEDIA Antena Catalunya és el divendres 6 de setembre de 2013 a les 12:00h. El nom de les quatre empreses seleccionades s'anunciarà a les xarxes de difusió de MEDIA Antena Catalunya i Medimed, el 27 de setembre.

La presentació dels projectes documentals interactius serà en anglès.

COM PRESENTAR UN PROJECTE:

Tots els projectes s'han de presentar a MEDIA Antena Catalunya via e-mail. Cal fer arribar tota la documentació necessària abans del divendres 6 de setembre de 2013 a les 12:00h. La selecció dels 4 projectes que finalment siguin escollits, d'entre tots els què es presentin, i que hagin adjuntat tota la documentació sol·licitada i hagin complert els requisits demanats, la farà directament l'expert en documental interactiu Arash T. Riahi.

Per presentar els projectes de sol·licitud cal enviar a MEDIA Antena Catalunya la següent documentació via correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , en anglès:

· Tractament del documental interactiu (de 10 a 15 pàgines)
· Links a material addicional (si hi ha)
· Breu sinopsi (una plana).
· Informació del talent vinculat al projecte (bio del productor/a, director/a, guionistes)
· Informació sobre l'estat de finançament del projecte (pressupost de desenvolupament i pressupost del projecte i previsió de pla de finançament de tots dos, dues planes).
· Informació sobre els plans de producció i calendari previst pel projecte (una plana).
· Breu explicació (una pàgina) del potencial europeu dels continguts del projecte.
· Document de possessió de la majoria dels drets del projecte per part de l'empresa catalana.
· Fotocòpia del registre de l'empresa o, en el seu defecte, prova oficial de què l'empresa és a Catalunya.

Podeu descarregar-vos el formulari de sol·licitud aquí. 

La presentació dels projectes es farà en anglès a l'igual que les sessions amb l'expert (no es facilita servei de traducció simultània).

No és un requisit que el projecte ni la productora hagin rebut ajut MEDIA prèviament. L'objectiu d'aquestes sessions és millorar el nivell dels continguts dels projectes interactius i fer-los més competitius en el marc de la filosofia de l'ajut MEDIA a desenvolupament de projectes interactius.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat