This entry is not available in English.

Training

IDFA 2013: l’escola d’estiu del cinema documental

De l’1 al 6 de juliol a Amsterdam tindrà lloc la sexta edició de l’Escola d’Estiu: IDFA WorldView Summer School 2013, un programa de formació per a cineastes emergents destinat a enfortir l’estructura narrativa dels projectes documentals.

L’Escola d’Estiu 2013, que organitza l'International Documentary Film Festival Amsterdam, reserva aproximadament 16 places a projectes provinents d’arreu del món que hauran de presentar les seves candidatures abans de l’1 d’abril de 2013.

IDFA WorldView Summer School  ofereix l’oportunitat de conèixer i treballar amb cineastes de gran prestigi, així com professionals del cinema disposats a compartir els seus coneixements i experiència amb els nous creadors. L’Escola d’Estiu combina entrenament individual amb sessions de grup, i ofereix la possibilitat d’escollir entre dues línies de formació: Script Development i Editing Consultancy.

Els cineastes que resultin seleccionats tindran l’oportunitat de convidar un company d’entrenament: un productor creatiu, un co-guionista o un editor.

Els projectes seleccionats rebran una quota de 750 euros (IVA no inclòs).

Els participants seran entrenats per vuit experts documentalistes internacionals. En edicions anteriors han format part de les sessions: Carmen Cobos (productora, Països Baixos), Kate Townsend (productora executiva de BBC Storyville, Regne Unit), Sabine Bubeck-Paaz (editor de ZDF, Alemanya), Debra Zimmerman (Women Make Movies Distribuidores, EE.UU), Erez Laufer (editor, Israel), Peter Wintonick (productor/ director, Canadà), Stonys Audrius (director, Lituània) i Janus Metz (director, Dinamarca), entre d’altres.

Per a més informació sobre l’IDFA WorldView Summer School i com registrar-se, consulteu la pàgina www.idfa.nl/summerschool 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat