This entry is not available in English.

Training

La SGAE aposta pels nous creadors audiovisuals

El proper divendres 15 de febrer a les 10.30 hores, tindrà lloc el Taller de Pitching del Màster de Documental Creatiu de la UAB.

Se celebrarà a la Sala Mompou de la seu de la SGAE i la Fundació Autor a Catalunya (Passeig de Colom, 6) i anirà a càrrec de Miguel Ángel Martín, de l’Institut de RTVE.

La Fundació Autor de la SGAE a Catalunya, continua recolzant als joves creadors, i per aquest motiu impulsa i recolza diferents iniciatives per afavorir la seva formació, permetent així el seu desenvolupament i creixement com els artistes del futur. En aquest context, el dia 15 de febrer, la Sala Mompou acollirà aquest taller de pitching, en el que es prepara als estudiants per a la presentació pública dels seus projectes de documental lineal i un web documental ―10 en total― en el marc del Màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona, davant una taula especialitzada de programadors i experts en el gènere documental. El jurat està compost per les personalitats següents: Romà Gubern i Gonzalo Herralde, directors del màster; Miquel Garcia, cap de Nous Formats de Televisió de Catalunya; Olga Valencia, directora del programa DOC’s de Barcelona TV; Vanesa Fernández, professora de Comunicació de la Universitat del País Basc; i Laia Sánchez, directora del Social MediaLab del Citilab Cornellà.


Per a més informació: http://www.documentalcreativo.edu.es/web/2013/02/pitching-del-master/

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat