This entry is not available in English.

Premieres

"Orson West" de Fran Ruvira s'estrena el 22 de juny

Després d’una excel·lent rebuda al Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, l’opera prima de Fran Ruvira, Orson West, s’estrenarà el proper 22 de juny en cinemes de Barcelona, Madrid, València i Alacant (Pinós).

Orson West explica la història d’un equip de cinema que arriba a un poble fronterer entre Alacant i Múrcia per rodar un western de baix pressupost. Aquest fet canviarà la rutina dels habitants de la zona, especialment en el cas d´un grup de nens. Però, aquesta no és la primera vegada que el cinema arriba a aquestes terres: cinquanta anys abans, Orson Welles va voler rodar un altre western al mateix indret.

Sonia Almarcha, Frank Feys, Jorge-Yamam Serrano i l’aparició especial de Montserrat Carulla, protagonitzen el primer llargmetratge de Fran Ruvira amb un exercici metacinematogràfic que rastreja el fantasma d´aquest western mai realitzat. Barrejant elements de ficció i de documental, la pel·lícula endinsa l’espectador a través d’una reflexió sobre el paisatge que a manera d’esbós o de relat apuntat suggereix fronteres geogràfiques, lingüístiques i cinematogràfiques.

“En realitat aquesta pel·lícula no és una història sobre Orson Welles, sinó sobre el territori on el cineasta nord-americà va pretendre rodar un western” // Fran Ruvira, director

Una producció de Canónigo Films i Dacsa Produccions, en coproducció amb Black Flag Cinema i la col·laboració de TV3, ICAA, ICIC, ICF.

Tota la informació i materials a: www.orsonwest.com

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat