This entry is not available in English.

Premieres

Cesc Gay presenta la seva nova comèdia coral “Historias para no contar”

La pel·lícula es podrà veure a la gran pantalla a partir del 25 de novembre

Després de la seva première mundial al Festival de Toronto i del seu pas pel Festival de Sant Sebastià, la novena pel·lícula de l’acadèmic Cesc Gay, Historias para no contar, coescrita amb Tomás Aragay, es podrà veure a la gran pantalla aquest mes de novembre.

En clau d’humor i amb una mirada àcida i compassiva a la incapacitat per governar les nostres pròpies emocions, Historias para no contar narra cinc relats centrats en la vida sentimental i amorosa d’uns protagonistes que viuen situacions en les quals ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar, o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes són les que interpretaran un repartiment estelar en el que sobresurten noms com el de l’acadèmica Nora Navas i l’acadèmic l’acadèmic Àlex Brendemühl, i les gaudinades Anna Castillo, Verónica Echegui i Alexandra Jiménez. Completen el repartiment Quim Gutiérrez, Chino Darín, María León, Maribel Verdú, Antonio de la Torre, Jose Coronado, Javier Rey i Brays Efe.

Historias para no contar és una producció de l’acadèmica Marta Esteban i tindrà la seva estrena a sales el proper 25 de novembre. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat