This entry is not available in English.

Premieres

Laura Sisteró presenta “Tolyatti Adrift”, el retrat d’una generació a la deriva

El darrer documental de la cineasta catalana arriba a sales el 28 d’octubre

Després de la seva première al Festival de Màlaga i del seu pas per Visions du Réel, el Festival de Cinema de Cracòvia i el DocsBarcelona, arriba a sales catalanes la darrera pel·lícula de Laura Sisteró, Tolyatti Adrift, un documental amb el qual la cineasta retrata el dia a dia d'una joventut russa rebel i desesperançada en una de les ciutats amb menys perspectives de futur del país. 

Ambientada i rodada a la Rússia més profunda, Laura Sisteró ens trasllada a Tolyatti, antic símbol de l'orgull socialista que és avui la Detroit russa, una ciutat llimb on no hi ha futur per a la joventut. En aquest entorn sense esperança, sorgeix Boyevaya Klassika, un moviment que rescata els vells i emblemàtics cotxes Lada de la fàbrica local per convertir-los en un mitjà de rebel·lia i expressió que fa aflorar els conflictes i els somnis de la joventut en una de les ciutats més pobres del país. El film segueix Slava, Misha i Lera l'any que s'han d'enfrontar a la seva edat adulta en un lloc on el futur sembla una distopia.

Tolyatti Adrift és una producció de Boogaloo Films en coproducció amb Les Films d’Ici, i es pot veure a sales des del 28 d’octubre. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat