This entry is not available in English.

Premieres

Meritxell Colell explora les crisis de l’amor amb “Dúo”

El segon llargmetratge en solitari de la directora catalana s’estrena a sales el 9 de setembre

Guardonada al Festival de Màlaga amb la Bisnaga de Plata a Millor Direcció, Dúo, escrita i dirigida per Meritxell Colell, proposa un viatge en forma de road-movie a mig camí entre la ficció i el documental a través del qual reflexiona sobre la vida, la representació, l’amor i les seves crisis. 

Colell reprèn amb Dúo el camí iniciat el 2018 amb Con el viento, el seu debut en el llargmetratge, també protagonitzat per l’actriu i coreògrafa Mónica García, que en aquest cas interpreta el paper d’una dona que després de 24 anys compartint vida professional i personal amb la seva parella Colate, interpretat per Gonzalo Cunill, decideix emprendre un dúo de dansa i realitzar l’última gran gira, deixant enrere el seu poblet de Burgos per endinsar-se a l’Argentina profunda. A 4.000 metres d’altitud, el desert andí posarà a prova els límits de la seva relació i els seus cossos.

La pel·lícula és una coproducció entre Espanya, França, Argentina i Xile que compta amb participació catalana dels acadèmics Carles Brugueras i Belén Sánchez Silvero. 


bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat