This entry is not available in English.

Premieres

Carlota González-Adrio debuta amb “La casa entre los cactus”

L’adaptació de la novel·la homònima de Paul Pen arriba a sales el 16 de setembre

Carlota González-Adrio debuta en el llargmetratge amb La casa entre los cactus, un film basat en la novel·la homònima de Paul Pen, qui també signa el guió de l’adaptació cinematogràfica. 

Amb un repartiment encapçalat per Ariadna Gil, Daniel Grao i Ricardo Gómez, La casa entre los cactus és un thriller psicològic ambientat als anys 70, en un remot indret desèrtic de les illes Canàries, on la idíl·lica convivència de la família formada per Elmer i Rose, juntament amb les seves cinc filles, totes elles amb nom de flors, es veu truncada amb l’arribada d’un foraster que no és qui afirma ser. A partir d’aquest descobriment, el matrimoni s’enfrontarà a una lluita entre la veritat i la mentida, entre la justícia i el crim, que acabarà per destapar secrets que canviaran per sempre les seves vides. 

La casa entre los cactus és una producció a càrrec de Cine 365 Films, DZ Largometrajes i Audiovisuales A.I.E., Ikiru Films, La Terraza Films i Virtual Contents, i es podrà veure a les sales d’arreu del territori a partir del 16 de setembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat