This entry is not available in English.

Premieres

Nely Reguera denuncia la crisi migratòria del Mediterrani a “La voluntaria”

El film arriba a les pantalles el 9 de juny

Després del seu debut cinematogràfic el 2016 amb María (y los demás), Nely Reguera estrena el seu segon llarg el dijous 9 de juny havent celebrat la seva premiere al Festival de Màlaga, on competia en la secció oficial, i, més recentment, al D’A Film Festival Barcelona.

Rodada a cavall entre Barcelona i un camp de refugiats a Atenes, La voluntaria ens planteja, des de la ficció però amb una mirada travessada pel documental, els límits entre l’altruisme i l’egoisme, explorant la fina línia que hi ha entre el desig de ser solidari i la necessitat d’omplir el buit causat per la pròpia insatisfacció. La història està protagonitzada per Marisa, una metgessa que acaba de jubilar-se i, cansada de la seva nova vida i de comparar-se amb les seves amigues que ja són àvies, decideix desplaçar-se fins a un camp de refugiats a Grècia per fer-hi voluntariat. Quan hi coneix el jove Ahmed, però, comencen a desdibuixar-se els límits entre la seva necessitat de cuidar i la de sentir-se realitzada. 

Entre el càsting de la pel·lícula, produïda pels acadèmics Adrià Monés (Fasten Films) i Álex LaFuente (BTeam Pictures), juntament amb Maria Drandaki (Homemade Films), destaquen Carmen Machi, Itsaso Arana, Arnau Comas, Dèlia Brufau, Yohan Levy i Henrietta Rauth. 

Consulta aquí les sales.  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat