This entry is not available in English.

Premieres

“McCurry - The pursuit of Color” s’estrena a sales el 3 de juny

Un retrat íntim i exclusiu sobre el polèmic fotògraf Steve McCurry

Després d’un extens recorregut per festivals d’arreu, incloent la 25a edició del Festival de Màlaga, el DOC NYC i aviat també el Shangai Film Festival, la darrera pel·lícula del cineasta francès afincat a Catalunya Denis Delestrac, McCURRY - The Pursuit of Color, arriba a sales per mostrar un retrat proper del fotògraf i fotoperiodista Steve McCurry, l’autor que s’amaga darrera d’una de les fotografies més icòniques dels nostres temps, “Afghan girl”.

No és el primer cop que Delestrac i McCurry treballen plegats. L’any 2003, Delestrac ja va filmar a McCurry a The Face of the Human Condition, un curtmetratge que es va convertir en la primera part de la sèrie Nomads, on mostrava les vides de diversos nòmades moderns. En aquesta ocasió, el cineasta captura exclusivament el retrat del fotògraf, qui al llarg de la seva carrera ha viatjat arreu del món per retratar l'essència humana, especialment en conflictes internacionals. A través d’entrevistes a familiars, amics, companys de professió i al mateix McCurry, el documental crea un fidel retrat del Steve McCurry i la seva obra, i ens revela la seva faceta més íntima que l’ha convertit en una peça clau per entendre les contradiccions del món actual.

Produïda per Polar Star Films, Intrepido Films i Steamroller Media AIE, McCurry - The Pursuit of Color es podrà veure a la gran pantalla a partir del 3 de juny.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat