This entry is not available in English.

Premieres

“Malnazidos” arriba a sales després d’inaugurar Sitges

Javier Ruiz Caldera enfronta nazis i zombies en una comèdia d’aventures amb pinzellades de gore

El divendres 11 de març s’estrena a sales Malnazidos, la cinta que va obrir la 53a edició del Festival de Sitges amb una delirant història de zombies ambientada en plena Guerra Civil Espanyola. La pel·lícula, co-dirigida pel català Javier Ruiz Caldera i pel gaudinat Alberto de Toro, neix a partir de la novel·la Noche de Difuntos del 38’, de Manuel Martín Ferreras, i signen el guió Jaime Marqués, Alberto Fernández i Cristian Conti.

Malnazidos compta amb un repartiment coral encapçalat per l’acadèmic Miki Esparbé, finalista dels XIV Premis Gaudí, juntament amb Aura Garrido, Luis Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza, María Botto i Manel Llulell. Mouad Ghazouan, Dafnis Balduz i Sergio Torrico completen el càsting. Tots ells interpreten un grup de combatents de bandes rivals que han fugit de la guerra i es veuen obligats a aliar-se malgrat les seves diferències per fer front a un enemic comú: els zombies.

Camprodon, Cardona, Cerdanyola del Vallès, Clariana de Cardener, Figueres, la Garrotxa, Hostalric, Martorell, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Tavertet i Terrassa són els principals indrets catalans que han acollit el rodatge de la pel·lícula, amb nombroses escenes d’explosions i enfrontaments armats amb zombies.

Malnazidos és una coproducció d’Ikiru Films amb Telecinco Cinema, Cactus Flower Producciones, La Terraza Films i Malnazidos AIE.

La pel·lícula es podrà veure a partir del divendres 11 de març a sales d'arreu del territori.


bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat