This entry is not available in English.

Premieres

“Sis dies corrents” arriba als cinemes després del seu recorregut per festivals

Neus Ballús dirigeix aquesta comèdia social amb no-actors reconeguda a Locarno i Valladolid

Després de passar per diversos festivals de tot el món i recollir premis a Locarno (Lleopard d’Or a la Millor interpretació masculina exaequo per Mohamed Mellali i Valero Escolar, premi Europa Cinemas Label i menció especial del jurat jove independent) i a Valladolid (Espiga de Plata a la Millor pel·lícula i Premi del Públic), arriba a les sales de cinema el proper 3 de desembre Sis dies corrents, de l’acadèmica Neus Ballús, qui ja va recollir 4 Gaudís a les VI edició dels premis amb la seva òpera prima, La plaga.

Com va fer amb La plaga, a Sis dies corrents Ballús transita entre la ficció i la no ficció per explicar una setmana de la vida del Valero, el Moha i el Pep, tres treballadors d’una petita empresa d’electricitat i fontaneria situada a les afores de Barcelona. Els film està format per sis capítols que mostren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la seva setmana laboral i explica les relacions que es formen entre tots tres protagonistes i els seus clients.

Produïda per Distinto Films, El Kinògraf, Movistar+, Radiotelevisión Española i  Televisió de Catalunya, Sis dies corrents és una de les pel·lícules en llengua catalana candidates als XIV Premis Gaudí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat