This entry is not available in English.

Premieres

Sis dones trans busquen respostes a “Sedimentos”

El documental d’Adrián Silvestre premiat a Valladolid s’estrena el 5 de novembre

Després de recollir l’Espiga Arco Iris a la Seminci de Valladolid, Sedimentos, del valencià Adrián Silvestre, arriba als cinemes el 5 de novembre.

Sedimentos explica la història de sis dones transexuals que marxen a passar uns dies a Puente de Alba, un petit poble en la muntanya de Lleó, per celebrar l’aniversari d’una d’elles. En aquest viatge, les sis amigues comparteixen una intensa setmana enmig d’insòlits paratges naturals explorant els racons més amagats de la seva personalitat, buscant respostes sobre allò que les uneix i aprenent a compartir el que les diferencia.

Adrián Silvestre presenta una història sobre l’empatia, la individualitat i la necessitat de pertinença a un grup, a través del viatge personal de sis dones que miren al passat i projecten el seu futur, mentre celebren la possibilitat de ser úniques i irrepetibles, i descobreixen les capes que conformen la seva identitat.

El documental, produït per Adrián Silvestre Films i Testamento PCT, es podrà veure als cinemes a partir del 5 de novembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat