This entry is not available in English.

Premieres

“Libertad” arriba als cinemes

L’opera prima de l’acadèmica Clara Roquet s’estrena el 19 de novembre

Després d’estrenar-se en la 60a Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, inaugurar la 66a edició de la Seminci de Valladolid, i recollir el premi a la Millor direcció al Festival Ópera Prima de Tudela, el film de Clara Roquet arriba als cinemes de tot l’estat el pròxim 19 de novembre.

Libertad es desenvolupa a la Costa Brava, on la família Vidal, després de molts anys sense coincidir, passa les últimes vacances d’estiu a la casa familiar amb l’àvia Àngela qui pateix alzheimer avançat. Per primer cop, la Nora (Maria Morera), una adolescent de 14 anys se sent fora de lloc: els jocs no li semblen ridículs i les converses d’adults encara li queden grans. La vida de la Nora canvia quan arriba la Libertad (Nicolle García), una altra adolescent de 15 anys i filla de la cuidadora de la seva àvia. Les acadèmiques Nora Navas i Vicky Peña i l’actriu colombiana Carol Hurtado completen el repartiment femení d’aquesta història que enllaça 3 generacions de dones. 

Signa el guió la mateixa Roquet, acompanyada de les acadèmiques Ana Pfaff en el muntatge, Marta Bazaco a la direcció d’art i Vinyet Escobar a la direcció de vestuari. 

Libertad és una coproducció Espanya-Colòmbia de les productores Avalon P.C, la catalana Lastor Media i Bulletproof cupid.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat