This entry is not available in English.

Premieres

“Las leyes de la frontera” ja als cinemes

La nova pel·lícula de Daniel Monzón es podrà veure a la gran pantalla a partir del 8 d’octubre

Després de clausurar la 69a edició del Festival de San Sebastian, l’última pel·lícula de Daniel Monzón arriba als cinemes a partir del 8 d’octubre per oferir-nos l’adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Javier Cercas.

Las leyes de la frontera ens transporta a la Girona dels anys 70’ per recórrer, amb la mateixa intensitat que els seus personatges, la trama d’aventures que els envolta. La història se centra en Ignacio Cañas (Marcos Ruiz), un jove estudiant introvertit i inadaptat de 17 anys, quan un estiu coneix en Zarco (Chechu Salgado) i la Tere (Begoña Vargas), dos joves delinqüents d’un barri marginal de la ciutat. Tots ells protagonitzen múltiples robatoris i atracaments que acabaran condicionant el futur de tots ells en un vaivé constant de la frontera entre el bé i el mal, i entre la justícia i la injustícia. Un triangle amorós amb pinzellades de cinema quinqui i molta acció. 

Monzón signa també el guió juntament amb Jorge Guerricaechevarría, amb qui ja havia coincidit anteriorment a Celda 211, El Niño i Yucatán
Las leyes de la frontera és una coproducció amb participació catalana de la mà de l’acadèmic Edmon Roch (Ikiru Films) amb Atresmedia Cine i La Terraza Films.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat