This entry is not available in English.

Premieres

S’estrena “Destello bravío”, el debut cinematogràfic d’Ainhoa Rodríguez

El film arriba a sales el 18 de juny

Destello bravío, l’òpera prima d’Ainhoa Rodríguez amb producció a càrrec de l’acadèmic Lluís Miñarro, Premi Pepón Coromina 2020, arriba aquest divendres a la gran pantalla de la mà de Filmin, després del seu pas pel Festival de Rotterdam i el Festival de Màlaga, on ha estat guardonada amb el Premi especial del Jurat i amb la Bisnaga d’Or al Millor muntatge.

El film se situa en una localitat rural al sud-est d'Espanya en vies de despoblació, on els seus habitants s'aferren a un tipus de vida tradicional que es troba en decadència amb l'arribada de la globalització. Les dones són qui pateixen el pitjor dels estralls d'una societat tancada, masculinitzada i injusta. Protagonitzada per tres actrius no professionals, naturals de la Comarca de Tierra de Barros (Badajoz), Destello bravío recull alguns dels moments vitals de diversos personatges i retrata la necessitat d’aquestes dones de fabular per fugir de la monotonia del seu dia a dia i d’uns somnis frustrats. 

A Barcelona es podrà veure a partir del 18 de juny als Aribau Multicines, als Icaria-Yelmo, als Cinemes Boliche i al Zumzeig. A Sant Feliu de Llobregat estarà disponible a Cinebaix i, pròximament, també es podrà veure a l’Espai Funatic de Lleida.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat