This entry is not available in English.

Premieres

"Baby", de Juanma Bajo Ulloa, arriba als cinemes

Un film de suspens psicològic i maternitat conflictiva, protagonitzat per Rosie Day i Harriet Sansom Harris

Baby, dirigit per Juanma Bajo Ulloa i produït per La Charito Films i Fragil Zinema, arriba aquest divendres als cinemes catalans. Es tracta del sisè llargmetratge de ficció de Bajo Ulloa i és un drama psicològic sense diàlegs on la maternitat serà motiu de conflicte. 

Sota la forma d’una faula i amb ritme de thriller, una jove addicta dóna a llum enmig d'una de les seves crisis. Incapaç d'ocupar-se del nadó, el ven a una vella matrona. Penedida, intentarà recuperar-lo en un ambient violent i hostil que l'obligarà a enfrontar-se a les seves pròpies pors; les que haurà de superar per lluitar per la supervivència del nadó i obtenir una segona oportunitat a la seva vida.

L’elenc està format exclusivament per dones: l’actriu britànica Rosie Day i la nord-americana Harriet Sansom Harris protagonitzen el film i les acompanyen Natalia Tena, Charo López i Mafalda Carbonell. 

Després del seu recorregut per festivals com Sitges, Tallin i el Cairo, Baby és una de les pel·lícules candidates als XIII Premis Gaudí i, a partir d’aquest divendres 18 de desembre, es podrà veure als Cinemes Balmes i Yelmo Cines Icaria. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat