This entry is not available in English.

Premieres

S’estrena "La Mami" el nou documental de Laura Herrero

El film retrata un complex món femení al Cabaret Barba Azul a Ciutat de Mèxic

Aquest dijous 17 de desembre s’estrena La Mami, l’últim llargmetratge documental escrit i dirigit per Laura Herrero Garvín, amb la coproducció catalana de Gadea Films i de Cacerola Films a Mèxic. 

La Mami és un retrat íntim que mostra les històries d’un grup de dones que treballen en el mític Cabaret Barba Azul, al barri de la Colònia Obrera de la Ciutat de Mèxic. Doña Olga, la cuidadora del bany femení, és ara La Mami i, nit rere nit, té cura de les noies que hi treballen ballant i bevent amb els clients. Per a elles, el bany s’ha convertit en un espai resguardat on La Mami els ofereix la calidesa i els consells necessaris per assimilar el repte al qual s’exposen.  

D’ençà que va començar la seva trajectòria per festivals, entre els quals destaca la seva presència al Festival Internacional de Documentals d’Àmsterdam (IDFA) i al Festival de Màlaga, recentment ha rebut el Premi a la Millor Pel·lícula pel jurat de la 27a edició de l'Alternativa i és un dels deu documentals candidats als XIII Premis Gaudí. 

Demà s’estrena a Catalunya i es podrà veure en exclusiva a CineBaix fins el 20 de desembre. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat