This entry is not available in English.

Premieres

“Sentimental” de Cesc Gay arriba a les sales catalanes

Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan protagonitzen aquesta comèdia sentimental

 

Amb la reobertura dels cinemes decretada per la Generalitat el passat 23 de novembre, Sentimental, la nova comèdia de Cesc Gay, estrenada a sales de tot l’estat el passat 30 d’octubre amb més de 65.000 espectadors, ha pogut arribar als cinemes de Catalunya. 

El film, protagonitzat per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta i Alberto San Juan, és candidat als XIII Premis Gaudí i compta amb la producció d’Imposible Films, Sentimentalfilm A.I.E. i la participació de Televisió Espanyola, Movistar+ i Televisió de Catalunya. 

Javier Cámara i Griselda Siciliani interpreten l’Ana i el Julio, una parella que convida a sopar el Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella que viu al pis de sobre. A mesura que avança l’àpat, descobreixen les tendències sexuals dels seus joves veïns i això els fa replantejar la seva pròpia relació, immersa en la monotonia des de fa massa temps.

L’anterior film del director català va ser la gran guanyadora dels VIII Premis Gaudí, enduent-se el Gaudí a la Millor pel·lícula en llengua no catalana, a la Millor direcció i guió, així com el de Millor protagonista masculí per Ricardo Darín, i els Gaudí a Millor actor i actriu secundaris per Javier Cámara i Dolores Fonzi respectivament. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat