This entry is not available in English.

Premieres

S'estrena "Love me not"


El nou film de Lluís Miñarro, candidat als XII Premis Gaudí, s’estrena a sales després d’un llarg recorregut per festivals nacionals i internacionals

Love Me Not, protagonitzada per Francesc Orella, Lola Dueñas i Ingrid García-Jonsson, arriba als cinemes el 31 d’octubre. El film, dirigit per l’acadèmic Lluís Miñarro, que també signa el guió de manera conjunta amb Sergi Belbel, recupera el mite bíblic de Salomé i el trasllada a un destacament militar. La història arrenca amb un exèrcit internacional que assigna a un regiment la tasca de custodiar un home misteriós, reclòs en una presó de màxima seguretat enmig del desert. Quan la soldat Salomé, filla del comandant Antipas, és designada per vigilar el presoner, s'hi obsessiona fins que desencadena conseqüències terribles per a tots dos.

Love Me Not ha fet un llarg recorregut per festivals, entre ells la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya - on es va endur el premi al Millor director, el Temporada Alta de Girona, el D’A Film Festival de Barcelona i el Filemadrid, on va ser el film inaugural. En l’àmbit internacional, la pel·lícula ha format part del Festival Internacional de Cine UNAM de Mèxic i el Festival Cinematogràfic Internacional de l’Uruguai. 

Tràiler disponible aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat