This entry is not available in English.

Premieres

"La filla d’algú" arriba als cinemes


La pel·lícula s'estrena el 24 de maig als cinemes Texas de Barcelona.

El film, protagonitzat per Aina Clotet i realitzat de forma col·lectiva per alumnes de l’ESCAC, arriba als cinemes després del seu pas pel Festival de Málaga, on es va endur el premi Movistar a la Millor pel·lícula i la Biznaga de plata a la Millor actriu, i pel BCN Film Fest.

La filla d’algú segueix un dia de la vida de l’Eli, de 30 anys, advocada, embarassada i de classe alta. Un dia en què la seva estabilitat familiar i emocional es trenca en mil bocins, quan el seu pare, reconegut advocat de Barcelona, ​​desapareix unes hores abans que se celebri la vista oral d’un judici mediàtic que porten temps preparant plegats.

Un total d’11 directors, 17 guionistes, 6 directors i caps de producció, 10 directors de foto, 10 d’art, 9 muntadors i 7 sonidistes s’han bolcat en el projecte.

A més a més, els cinemes Texas i l’ESCAC organitzen un cicle de pel·lícules dirigides per graduades de l’ESCAC. Es projectaran, juntament amb una presentació per part dels membres d’equip, les següents pel·lícules: Gente que viene y bah de Patricia Font; Brava de Roser Aguilar; Les distàncies de Elena Trapé; Tots volem el millor per a ella de Mar Coll; Mi querida Cofradía de Marta Díaz de Lope Díaz; María y los demás de Nely Reguera; Salvación de Denise Castro, i Family Tour de Liliana Torres.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat