This entry is not available in English.

Premieres

Després d'un llarg recorregut per festivals "Petra" arriba a les sales de cinema


La nova pel·lícula de Jaime Rosales s'estrena divendres 19 d’octubre després de passar per la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Cannes i pel Festival de San Sebastián.

Aquest divendres 19 d'octubre arriba a les sales Petra, l'última pel·lícula del director Jaime Rosales, protagonitzada per Bárbara Lennie. En clau de tragèdia grega i amb guió escrit pel propi Rosales, juntament amb Michel Gaztambide i l'acadèmica Clara Roquet, el film segueix la recerca que fa Petra per intentar trobar el seu pare. Completen el repartiment Marisa Paredes, que va rebre el Goya d'Honor en la passada edició dels Premios Goya, Àlex Brendemühl, l'acadèmic Oriol Pla i Joan Botey, que amb 77 anys debuta com a actor.

La pel·lícula es va estrenar en el marc de la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Cannes, i ha tingut un llarg recorregut que l'ha portat a projectar-se al Festival de San Sebastián, al New Zeland International Film Festival i aquest mes d'octubre al BFI London Film Festival. A més, la pel·lícula forma part dels 49 films seleccionats per a participar a la 31a edició dels Premis de Cinema Europeu, que tindran lloc el proper 15 de desembre a Sevilla.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat