This entry is not available in English.

Premieres

"In the Same Boat" i "Oh, quina joia!", novetats a la cartellera

estrenes 18112016

Divendres 18 de novembre s’estrenen dues produccions catalanes a l’Estat. Es tracta del documental In the Same Boat (Dins el mateix vaixell), de Rudy Gnutti, i la nova pel·lícula de Ventura Pons, Oh, quina joia!

In the Same Boat (Dins el mateix vaixell)

Dirigida per Rudy Gnutti, escrita per ell mateix juntament amb Francisco Mir i Bernat Udina i produïda per Pere Portabella – Films 59 i Nau Cinematográfica.

Sinopsi: In The Same Boat / Dins el mateix vaixell parla de com aquest vaixell, metàfora de la nostra civilització, té davant seu una oportunitat única: els avenços tecnològics podrien esdevenir la clau per a aconseguir un món millor i més just, però si no aprenem a administrar-los i no reorientem el timó d'aquest vaixell, el futur podria ser amenaçador.

Tràiler:

 

Oh, quina joia!

Dirigida per Ventura Pons, escrita per Ventura Pons i Ricard Farré i produïda per Els Films de la Rambla. Protagonitzen Ricard Farré i Teresa Gimpera.

Sinopsi: En Berenguer és de Valls i des de petit té una gran passió: ser actor. Lluita amb totes les seves forces, però l'època que vivim no li posa res fàcil als joves. A casa, el seu avi, un patriarca autoritari, passat de rosca, està en contra de la seva "passió equivocada": només gaudeix portant mulates joves que el facin sentir un home com déu mana. I els pares fent la gara-gara. A Barcelona, ha trobat una ciutat amb un gran ventall de coses a fer i on somiar en allò que desitja. Com l'Ovidi, company de promoció del teatre, plegats se les empesquen engegant aventures sense un ral fent de tot i més per trobar el seu lloc en l’escena, però la cosa no acaba de rutllar. Una casualitat descobreix una notícia que el sacsejarà. En Berenguer es troba amb un bitllet per viatjar a Los Angeles, on en sis dies i cinc nits buscarà un secret enterrat durant molts anys.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat