This entry is not available in English.

Premieres

El 10 de juny arriben als cinemes tres produccions catalanes

estrenes 10juny

Divendres, 10 de juny, s’estrenen Summer Camp, Les amigues de l’Àgata i Rumbos, tres llargmetratges per a tots els gustos.

Summer Camp

Escrita per Alberto Marini i Danielle Schleif i dirigida per Alberto Marini. És una producció de Castelao Pictures i Rebelión Terrestre.

Sinopsi: Quan el Darren, la Michelle, el Will i la Christy es van inscriure per a treballar com a monitors d'anglès, imaginaven un estiu ple de diversió en un emocionant país estranger.
Durant les seves últimes hores de ''llibertat'', abans que el campament obri les seves portes, els joves monitors estan disposats a passar una nit que mai no oblidaran. Però abans de la festa les coses es comencen a complicar. És només el inici d'una interminable nit d'insomni i terror que cap d'ells hagués estat capaç d'imaginar en un entorn tan idíl·lic.
Els monitors es veuen abocats a una lluita per protegir les seves vides. Portats fins al límit i sense ningú en qui confiar, aprendran que en matèria de supervivència, l’amistat no existeix com a tal.

Tràiler:

Les amigues de l’Àgata

Escrita i dirigida per Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen (quatre joves directores que assumeixen una autoria col·lectiva) i produïda per Lastor Media.

Sinopsi: L’Àgata ha començat a estudiar a la universitat, però segueix veient amb regularitat les seves amigues de l’escola, amb qui comparteix festes, intimitats, viatges, bromes i discussions. Un espai privat ple de records, que ara ha de confrontar amb les noves amistats que troba a la facultat i els canvis que comença a descobrir en ella mateixa.

Tràiler:

Rumbos

Escrita i dirigida per Manuela Moreno i produïda per Arcadia Motion Pictures, Atresmedia Cine i Jano Pictures.

Sinopsi: Una gran ciutat. Una calorosa nit d'estiu. Diverses històries d'amor que s'entrecreuen a través de 6 vehicles: dos cotxes, una ambulància, un taxi, un autobús i un tràiler.
En cada vehicle els personatges traslladen el seu pesat equipatge vital: dos adolescents en un descapotable buscant aventures, un taxista ferit per una traïció, un camioner enamorat per primera vegada d'una dona amb un trist passat, un amant bregat en mil batalles, un infermer que no sap oblidar, una dona abandonada sense raons i una dona cansada d'esperar.
Rumbos és una immersió, a temps real i en clau de tragicomèdia, en la vida d'uns personatges els somnis truncats, frustracions, anhels i desitjos, que s'aniran esmicolant davant la visió de l'espectador fins a arribar a comprendre que els seus camins estan units inexorablement.

Tràiler:

Font: Catalan Films & TV

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat