This entry is not available in English.

Premieres

El 18 de març s’estrena "El pregón" de Dani de la Orden

el pregón1

El pregón, protagonitzada per Andreu Buenafuente y Berto Romero, s'estrena el proper divendres 18 de març.

Dirigida per Dani de la Orden (Barcelona, nit d’estiu, Barcelona, nit d’hivern), amb guió de Diego Sanjosé (Ocho apellidos vascos, Tadeo Jones) i David Serrano (El otro lado de la cama, Días de futbol), i produïda per El Terrat i Atresmedia.

Explica la història de dos germans que van jurar que no es veurien les cares mai més però que, per una quantitat raonable de diners, estan disposats a fer una excepció. Els germans Osorio, glòries oblidades de la música electrònica dels 90, han tocat fons. Quan els contracten per anar junts a donar el pregó al seu poble natal no imaginen la que els hi caurà. Les seves intencions d'arribar, guanyar diners i sortir corrent es veuen truncades per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals.

El pregón és la primera ocasió en la que la parella còmica formada per Andreu Buenafuente i Berto Romero assumeixen els papers protagonistes en una pel·lícula donant vida als germans Osorio, i ho fan acompanyats d’actors secundaris reconeguts com Jorge Sanz en el paper d’un autoritari alcalde, i rostres habituals de la comèdia com Belén Cuesta, interpretant a una noia de poble i groupie, i l’humorista Goyo Jimenéz en el rol de tinent d'alcalde.

Tràiler: 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat