This entry is not available in English.

Premieres

“The Evil that Men Do” i “La corona partida”, novetats a la cartellera

estrenes 19022016

Dues noves produccions catalanes desemboquen als cinemes el divendres 19 de febrer: The Evil that Men Do (El mal que hacen los hombres), de Ramon Térmens, i La corona partida, de Jordi Frades.

The Evil that Men Do (El mal que hacen los hombres), amb direcció de Ramon Térmens (Catalunya über alles!, Negro Buenos Aires) i guió de Daniel Faraldo, està produïda per Segarra Films i protagonitzada pel mateix Faraldo.

Sinopsi: Un sicari i un metge que treballen per un càrtel de narcotraficants reben un “paquet” inusual: una nena de 10 anys, filla del cap d’una banda rival, a qui hauran de custodiar fins que rebin l’ordre d’esquarterar-la o deixar-la en llibertat. La nena aviat s’adonarà de que la seva única possibilitat de sobreviure serà arribar a les profunditats de la psique dels seus segrestadors i esbrinar si els hi queda un bri d’humanitat.

Tràiler:

 

La corona partida, amb direcció de Jordi Frades (Plats bruts, Jet Lag) i guió de José Luis Martín, està produïda per Televisión Española i Diagonal TV i protagonitzada per Rodolfo Sancho, Irene Escolar, Raúl Mérida i José Coronado.

Sinopsi: Després de la mort d’Isabel la Catòlica es donen temps d’incertesa i lluita pel poder. Felipe el Hermoso (Raúl Mérida) i Fernando de Aragón (Rodolfo Sancho) es disputen la corona de Castella, deixant de banda a Juana (Irene Escolar), que és l’hereva del tron i la principal víctima de les disputes polítiques.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat